contact@telashes.ro

EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
TElashes - EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D

EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D

Extensiile de gene fir cu fir 1D, 2D, 3D, 4D pana la 15D, efecte Kim, eyeliner, blossom sunt specialitatiile salonului TElashes, cu 8 ani experienta in domeniu. 

Intotdeauna la curent cu ultimele noutati din domeniu, putem satisface dorintele oricarei cliente in materie de extensii de  gene fir cu fir, deoarece folosim toate curbele de gene, toate lungimile, grosimile si stilurile. 

De ce sa alegi serviciile de gene fir cu fir TElashes?

- datorita serviciilor de calitate excelenta ne-am format cliente fidele din randul vedetelor. Indragita cantareata de muzica populara Maria Constantin, vlogaritele Tina si Reea si frumoasa dansatoare Cristina Pucean poarta extensiile de gene Kim effect diva lashes. Acestea sunt unele din cele mai solicitate extensii de gene din salon. Recunosc ca am reusit sa formez un stil unic Kim, deoarece sunt o persoana creativa si meticuloasa

- fiecare clienta pentru noi este importanta! Asa ca lucram personalizat. Exista fisa de lucru pentru fiecare clienta, pentru ca intelegem ca fiecare clienta este diferita si satisfactia clientei este prioritatea noastra

- calitate si nu cantitate. Procedura corecta care protejeaza genele naturale si pastreaza sanatatea acestora si o ochilor este prioritara . Tehnica de lucu exemplara

- sterilizare si dezinfectare a instrumentelor dupa fiecare clienta si inainte.

 - primesti sfaturi complete de ingrijire a genelor si poti achizitiona produse speciale pentru curatarea extensiilor de gene si pentru cresterea acestora

- specialzari periodice la cele mai buna scoli din lume , la Kiev si Moscoa cu traineri rusi. 

TElashes este locul unde frumusetea este la ea acasa, rasfat si relaxare suprema, esti tratata ca o diva si te simti in siguranta, deoarece genele si ochii tai sunt pe maini bune. 

Care este diferenta intre extensiile de gene fir cu fir 1D, 2D, 3D si asa mai departe?

In salonul TElashes realizam gene fir cu fir  pana la volum 15D, considerat gene megavolum. Desi exista volume si mai mari, nu realizez astfel de lucrari deoarece foarte putine gene naturale suporta un volum asa mare si asta ar insemna in timp afectarea  genelor naturale.  

In primul rand diferenta intre genele fir cu fir  1D, 2D , 3D si asa mai departe este de volum. 

La extensiile de gene fir cu fir 1D se aplica o singura extensie pe un fir natural, la genele fir cu fir 2D se aplica 2 extensii pe un fir naturale, la genele fir cu fir 3D se aplica 3 extensii pe un fir natural si asa mai departe.

Desigur ca se fac si combinatii : putem combina de exemplu extensiile de gene fir cu fir 1D cu genele fir cu fir 2D. Si aceste combinatii eu le adopt destul de des, deoarece de multe ori genele naturale nu sunt distribuite in mod egal de-a lungul pleoapei.

Cateodata clientele cer sa aiba mai mult volum in coltul extern si in acest caz apelez la combinarea de tehnici.

Deci singura diferenta intre genele fir cu fir 1D fata de genele 2D, 3D si asa mai departe,  este de volum si nu de lungime. Lungimea extensiilor de gene  se stabileste in functie de mai multe aspecte : de efectul dorit, de conditia si lungimea genelor naturale si de fizionimia ochilor.

Extensiile de gene fir cu fir 1D sunt cele mai putin voluminoase si se pot obtine efecte foarte apropiate de aspectul genelor naturale . Este un aspect mai apropiat de efectul de gene rimelate ( fara sa fie lipite intre ele) daca extensia este mai groasa. In functie de grosimea extensiilor de gene si a lungimii acestora  se pot obtine efecte foarte foarte naturale sau mai intense. 

In galeria de poze de mai jos, am atasat o lucrare 1D cu extensii de gene  foarte subtiri, de grosime 0.07 mm ( la fel de groase ca unele gene naturale) si o lungime de maxim 11 mm. Sunt cele mai subtiri extensii care le-am utilizat la tehnica 1D si a creat unul din cele mai naturale efecte. Cu acest efect nu va observa nimeni ca porti extensii de gene. 

Tot in galeria de poze este  o lucrare gene fir cu fir  1D, dar cu extensiile putin mai groase, de 0.10 mm si cu o masura mai lungi. Efectul este putin mai evidentiat, dar volumul ramane acelasi. Cu cat extensile de gene utilizate sunt mai groase, efectul este mai evident.

In cazul in care  grosimea extensiei este mai mare, de 0.15 mm, efectul este si mai evident. In concluzie aplicarile de extensii de gene fir cu fir  1D pot sa difere foarte mult intre ele, in functie de grosimea extensiei , de lungimea si schema de lucru aleasa si nu in ultimul rand de volumul genelor naturale.


Extensiile de gene fir cu fir 2D inseamana ca atasam 2 extensii de gene pe un fir natural. In functie de grosimea , lungimea extensiilor de gene si conditia genelor naturale vom obtine gene 2D cu efecte diferite

In cazul in care genele naturale sunt rare, va recomand extensiile de gene 2D, chiar daca va doriti un aspect foarte natural.  Cu alte cuvinte, extensiile de gene fir cu fir 2D sunt putin mai evidente decat extensiile de gene 1D, mai observabile, dar inca se pastreaza aspectul natural. 

La fel ca in cazul extensiilor de gene fir cu fir  1D, se poate opta pentru extensii de gene mai subtiri sau mai groase, mai lungi sau mai scurte , in functie de efectul dorit si de conditia genelor naturale. 

In galerie am atasat o aplicare de gene 2D realizata cu extensii de gene foarte subtiri, de grosime 0.07 mm si lungime 11 mm. Rezultatul este unul foarte natural. 

In cazul aplicarii de gene fir cu fir 2D, cu extensii putin mai groase de 0.10 mm si cu mai lungi, de 13 mm. Efectul este unul mai evident si mai dramatic, dar inca se pastreaza aspectul natural. Efectul depinde si de culoarea ochilor si a pielii si de volumul genelor naturale. 


In cazul extensiilor de gene fir cu fir 3D, se ataseaza 3 extensii de gene pe un singur fir natural. Cifra din fata D-ului indica numarul de extensii care se ataseaza pe un fir natural. De cele mai multe ori realizez lucrari cu combinare de tehnici.

Iti recomand extensiile de genefir cu fir  3D daca:

- ai incercat extensiile de gene 2D si iti doresti mai mult volum decat acestea

- ai genele naturale mai rare 

- iti doresti un volum mai mare decat la extensiile de gene fir cu fir 2D.

Dar hai sa atasez si o lucrare de extensii de gene fir cu fir 3D. In pozele de mai jos este o lucrare de gene fir cu fir 3D combinata cu extensii de gene fir cu fir 4D, grosime 0,07, lungime maxima 13 mm. Adica gene mai lungi si mai dese decat in pozele anterioare .

In cazul unei lucrari  de gene fir cu fir 4D combinata cu gene fir cu fir 4D, lungime maxima 12 mm, rezultatul este o lucrare cu gene mai voluminoase ca in cazul genelor 3D.

Pentru un efect glamour, de scena sau dramatic, poti opta pentru extensii de gene volum 5D, 6D pana la 15D. Extensiile de gene fir cu fir mai mari de 5D ar trebui completate de o tinuta corespunzatoare. Nu se potrivesc oricarei tinute, personalitati, ocazie.

Dar hai sa vorbim si despre cele mai solicitate si in trend efecte

Extensiile de gene fir cu fir Kim effect

Exista mai multe varinante ale acestui efect. Volum mai soft si foarte natural, volum mediu sau volum mare cu efect dramatic sau de scena.

Genele Kim se diferentiaza prin niste ' raze' care sunt mai lungi decat baza. Astfel se creaza un efect apropiat de aspectul genelor naturale, dar in acelasi timp sofisticat.

Se poate realiza in mai multe curbe ( A, B, C, D, L, M) cu aspecte diferite.

Extensiile de gene fir cu fir wet sau mascara effect

Imita efectul de mascara, este de asemenea un efect natural si feminin. Se poate realiza in mai multe curbe ( A, B, C, D, L, M) cu aspecte diferite.

Extensiile de gene fir cu fir Kim si wet sunt cele mai solicitate la salon TElashes. Sunt in mare trend si se diferentieaza prin stilul natural, sofisticat si feminin. Fiecare lucrare este personalizata in functie de fizionomie.

Extensii de gene fir cu fir eyeliner effect sau efect sageata

Sunt acele extensii foarte scurte in fata si lungi doar in coltul extern. Incadreaza foarte bine ochii rotunzi sau mari. Este un efect care ofera lifting si alungire ochilor, fara a le oferi deschidere.

Acum poate iti adresezi intrebarea: ' dar daca atasam mai multe extensii de gene pe un fir natural nu afecteaza genele naturale? Tehnicile de volum mai mare nu afecteaza mai multe decat volumule mai mici?' 

Raspunsul meu este nu, asta daca lash artistul are pregatirea necesara, empatia si dorinta de a proteja genele naturala si nu de a lua decizii din teama. Uneori unii lash artisti din teama ca clienta sa nu fie dezamagita de volumul extensiilor de gene aplica extensii de gene prea lungi,prea groase sau prea mult adeziv si o tehnica gresita de lucru. Acestea aspecte dauneaza, nu volumul ales. 

Tehnica de lucru corecta si personalizarea lucrarii in functie de conditia genelor naturale, fizionomie si dorintele clientei sunt prioritare in munca mea si nu ma apuc de lucrarea in sine pana nu discut cu clienta aceste aspecte.

Intretinerea extensiilor de gene fir cu fir se recomanda la 3-4 saptamani la tenul gras sau mixt  si la 4-6 saptamani la tenul  normal sau uscat. Genele se regenereaza in aproximativ 2-4 luni,  de aceea se recomanda sa se faca intretinere  in perioada mentionata. Dupa 3 saptamani extensiile de gene incep sa se indeparteze de la radacina si nu mai aspect estetic. Dar la unele persoanele ele pot sa arate foarte bine si la 4 saptamani. Acest aspect depinde de ritmul de regenerare al genelor naturale si de tipul de ten, de respectarea recomandarilor de ingrijire.

Durata procedura aplicare extensii de gene fir cu fir

In functie de volumul ales si de genele naturale ale clientei procedura dureaza intre 2h si 3h. De cele mai multe ori 2h 30. Pentru o tehnica corecta este nevoi de timp, chiar daca experienta in domeniu este de 8 ani. 

Pe instagram ne gasiti pe: teleshes_beauty

Va astept cu drag!

Strada Elena Caragiani nr 21, sector 1, Bucuresti

1. Care sunt avantajele extensiilor de genefir cu fir? 

Se zice ca extensiile de gene fir cu fir  te scapa machiajul zilnic al ochilor. Multe cliente apeleaza la aceasta procedura pentru a scapa de rimel. Dar extensiile de gene fir cu fir nu inlocuiesc doar rimelul si tusul/ creionul de ochi, ele fac mult mai mult de atat. Nici un rimel si nici un makeup nu realizeaza efectul pe care poate sa il confere extensiile de gene fir cu fir. Acestea pot modifica fizionomia ochilor intr-un mod atat de placut si natural incat sunt de neinlocuit. Desigur ca acest lucru il poate realiza un tehnician priceput si cu experienta, care se implica cu pasiune in munca lui.  

Putem crea cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir iluzia unor ochi mai mari, efect de lifting, putem acoperi o pleoapa cazuta sau proeminenta, putem crea ochi de papusa, ochi mai lungi , migdalati, se poate realiza senzatia de curbare a unor gene foarte in jos. Adio cleste de gene. Doarece aplic o mare difersite de extensii de gene, de la cele mai naturale la aspecte mai dramatice si sofisticate, fiecare clienta se poate regasi prin stilul ei propriu. 

Extensiile de gene ne ofera incredere in aspectul nostru exterior, si asa cum imi zicea o clienta : ' Cand port extensii de gene simt ca pot realiza orice imi doresc' . 

Multe persoane asociaza extensiile de gene fir cu fir cu ceva inestetic si foarte evident. Nimic mai fals. Va asigur ca foarte multe cliente imi solicita extensii de gene atat de naturale ca nu se observa. Si va asigur ca multe persoane poarta extensii de gene fir cu fir  pe care nu le observati, observati doar niste ochi frumosi dar nu si faptul ca poarta extensii de gene. E timpul sa renuntam la mitul ca extensiile de gene au un aspect fals, ca dauneaza genelor naturale sau ca trebuie sa fi ' pitipoanca' ca sa porti gene fir cu fir. Nimic mai fals. In salonul TElashes ofer o diversitate atat de mare de stiluri incat este greu sa nu te regasesti. 

Foarte multe femei de afaceri, femei de succes poarta extensii de gene fir cu fir, si afirma nu numai ca economisesc mult timp, dar le ofera si un aspect feminin, ingrijit si se simt mai increzatoare si mai productive la locul de munca. Orice femeie , din orice domeniu de activitate, clasa sociala, poarta extensii de gene, diferenta o face calitatea lucrarii, a materialelor de lucru , pregatirea si implicarea tehnicianului. 

2. Cat dureaza procedura de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir?

O sa raspund la aceasta intrebare facand referire la salonul TElashes. Aici procedura de lucru dureaza 2h, 2h30 sau chiar 3h. In majoritatea cazurilor dureaza 2h 30 min. Acest timp depinde de fizionomia ochilor ( ochi mai mari sau mai mici), densitatea genelor naturale, volumul ales. 

De ce dureaza atat? Pentru o tehnica de lucru corecta ( atasare la distanta de 0.5 mm fata de radacina genelor naturale), pentru a aplica pe toate genele naturale si pentru o lucrare care sa nu creeze disconfort ochilor clientei e nevoie de multa migala si rabdare. 

Desigur ca exista si tehnici rapide, cu care nu rezonez, deoarece cele mai multe din ele afecteaza genele naturale si chiar si sensibilitatea ochilor in timp.

3. Exista riscul sa nu ma avantajeze extensiile de gene fir cu fir ? 

Acest aspect iese din calcul la salonul TElashes. Deoarece realizam lucrari personalizate. Fiecare clienta are fisa ei cu detaliile exacte de aplicare. Inainte de procedura ne asiguram ca am inteles dorintele clientei si ca am analizat in detaliu fiecare asepect al fizionomiei ochilor. Exista o diversitate atat de mare de extensii de gene fir cu fir acum pe piata, incat un tehncian priceput poate sa scoata in evidenta in modul cel mai placut orice fizionomie, se poate chiar corecta asimetrii ale ochilor sau pleoapei. Chiar daca genele tale naturale cresc in jos, si in acest caz exista solutii. 

4. Pot dezvolta alergie la adeziv? 

Daca clienta a mai avut istoric de alergie sau sensibilitate la aplicarea de extensii de gene, atunci este obligatory un test de alergie la salon inainte de aplicarea extensiilor

Din pacate da. Se poate dezvolta alergie la adeziv, si acest lucru se manifesta la maxim 24 h de aplicare, de cele mai multe ori de la pigmentul din adeziv. Acest aspect se poate intampla daca esti o persoana predispusa la alergii, care a mai dezolvat alergii si la alte substante in trecut. 

Dar acest aspect il putem verifica printr-un test de alergie. Testul de alergie este gratuit la salonul TElashes si dureaza in jur de 15 min. Daca in 24 de h nu se simte disconfort esti in siguranta sa iti aplici extensii de gene. 

Toate aceste aspecte am invatat sa le controlez de-a lungul anilor. Experienta, empatia si dorinta de a oferi un serviciu de calitate, m-a determinat sa gasesc solutie la aceste situatii. Datorita unei comunicari reusite cu cliente am rezoltat aceste aspecte. Cursurile mele de dezvoltate personala si dorinta mea de a evolua ca si om dar si profesional, m-a facut sa gasesc solutii in loc sa ma blochez. 

5. La cat timp se vine la intretinere? 

Intretinerea genelor fir cu fir, indiferent de tehnica se face la 3-4 saptamani ten gras, 4-6 saptamani ten normal sau uscat. Exista cazuri in care este nevoie sa se efectueze la 2 saptamani ( in cazul tenului foarte gras sau cand clienta se machiaza in exces)

Genele naturale cresc si se astfel extensia se indeparteaza de la radacina. Astfel dupa 3 sau la unele persoane dupa 4 saptamani extensiile de gene fir cu fir nu mai au forma, se pot incurca intre ele si pot fi zone in care exensiile de gene au mai cazut. Mai ales daca dormiti pe ele. Exact ca la unghiile cu gel sau semi. Dupa 3-4 saptamani nu mai arata estetic. 

Daca doriti ca sa va aplicati extensii de gene doar o singura data si sa nu mai faceti intretinere, puteti sa veniti la salon pentru a indeparta extensiile de gene ramase. Se foloseste o solutie speciala pentru indepartarea extensiilor. Nu recomand nici o metoda de indepartare a extensiilor de gene acasa, decat daca clienta achizioneaza de la salon removerul crema. 

6. Exista riscul sa nu reziste extensiile de gene fir cu fir? 

Raspunsul este da. Exista mai multi factori care influenteaza rezistenta extensiilor de gene: factori care depind de pregatira si etica profesionala a tehnicianului, factori care depind de clienta, factori indirecti.

Pregatirea si etica profesiona a tehnicianului poate influenta rezistenta extensiilor de gene: asigurarea umiditatii si temperaturii optime in mediul de lucru, alegerea corespunzatoare a lungimii, grosimii extensiilor de gene fir cu fir pentru fiecare clienta, tehnica de atasare pe fir corecta. 

Clienta trebuie sa respecte intocmai recomandarile pe care le primeste de la tehnician, recomandarile de ingrijire.

Factori indirecti: dereglari hormonale, stres puternic, administrare indelungata de antibiotice, ten foarte gras, perioda de regenerarea a genelor naturale.

Se face pauza la extensiile de gene fir cu fir ?

Exista tehnicieni care sustin pauza la extensiile de gene si altii care sunt adeptii pauzei la extensiile de gene. Eu sunt adepta pauzei la orice, nu numai la extensiile de gene fir cu fir. Orice in exces dauneaza. Mai ales daca purtati extensii de gene cu volum mai mare sau lungi ,va recomand pauza la 6 luni, macar 1 luna. In timpul pauzei puteti opta pentru laminare de gene. 

Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir  pe o perioada indelungata, fara pauza, poate determina in timp o rezistenta mai scazuta a extensiilor de gene. Nu este o regula. 

Reguli de ingrijire pentru extensiile de gene fir cu fir:

1. In primele 24 de h

- genele nu se uda, nu se merge la sauna sau nu se sta mult timp in cada cu apa fierbinte.

- nu se aplica fard pe pleoapa, eyeliner sau rimel, fond de ten pe pleoapa.

- nu se foloseste demachiant pe baza de ulei ( aceasta este valabila si dupa primele 24 de h)

- nu se ating genele cu mana, nu se periaza si nu se ciufulesc

2. Dormitul pe o parte sau cu fata in perna poate duce la caderea partiala a extensiilor

3. Daca pleoapa este grasa, in special la tenul gras, se recomanda curatarea acesteia cu lotiune micelara fara ulei zilnic.(grasimea este dusmanul adezivului)

4. Fardurile cremoase si eyelinerul folosite in exces pot afecta rezistenta extensiilor. Se recomanda farduri uscate sau pudra.

5. Pentru indepartarea machiajul se recomanda lotiune micelalara fara ulei si cu ajutorul unei pensule din par natural sau sintetic se curata bine zona ( mai ales la radacina genelor). Produse speciale pentru curatare extensii de gene gasesti la salon

6. Perierea se recomanda maxim 1 data/ zi.

7. Nu se periaza cand sunt umede ci se tapoteaza cu un servetel uscat.

8. Nu se recomanda crema de noapte grasa in jurul ochilor. Crema de ochi trebuie sa fie lejera si se evita 1 cm fata de pleoapa. 


ATENTIE!Procedura nu se recomanda persoanelor care sufera de conjuctivita, adezivul poate reactiva conjuctivita. In cazul sindromului ochiului uscat( ochi sensibil) este neaparata nevoie sa se utilizeze lacrimi artificiale. Persoanelor cu alergii se recomanda atentie,nu este o regula ca la persoanale care au alergii sa se dezvolte alergie si la adeziv, dar exista acest risc. Este foarte importata curatarea extensiilor deoarece se poate sensibiliza zona, prin dezvoltarea de bacterii.Daca capatati sensibilitate din lipsa de igiena,exista riscul sa nu mai tolerati extensiile de gene.

Va astept cu drag,

Elena galerie
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D
EXTENSII GENE FIR CU FIR 1D/ 2D/ 3D/ 6D

cursuri