contact@telashes.ro

MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
TElashes - MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE

MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
TElashes este locul unde frumusetea este la ea acasa, porti sa te relaxezi si sa te simti in siguranta, deoarece esti pe maini bune de specialist. TElashes garanteaza servicii de calitate exclenta
De ce sa alegi serviciul de micropigmentare TElashes?
- cele 7 specializari la Belgrad, cu Verica Blasko ( printre primii 10 dermppigmentisti din lume) va aduce ultimele noutati si servicii excelente
- pigmenti de cea mai buna calitate Icolor, made in USA
- atentia sporita la detalii, orietarea catre dorintele clientelor, lucrari personalizate, 
- vedete precum Diana Parvu ( a prezentat 8 ani meteo la KanalD) recomanda si viziteaza frecvent salonul TElashes, Cristina Puncean , Otniela Sandu, Anisia Gafton etc 
- fara durere si disconfort
- pasiune si implicare 
- experienta indelungata in domeniu 
- mediu relaxant , curat si bine dezinfectat. 

Ce este procesul de micropigmentare ?

Micropigmentarea cunoscuta si sub denumirea de tatuaj cosmetic semipermanent este procedura de inserare in piele a unui pigment cosmetic de ordin medical. Pigmentul se insereaza in al 2-lea strat de piele , in derm, dar nu atat de adanc ca la tatuaj.

Procedura se realizeaza cu ajutorul unui aparat digital, care are ca si capat de lucru terminal la care se ataseaza un cartus cu ac/ace de unica folosinta. Acele realizeaza punctatii foarte rapide in functie de setari si astfel prin punctare se insereaza pigmentul in piele.

Este foarte important ca dermopigmentistul care realizeaza procedura sa nu lucreze foarte adanc, pentru a nu creea durere/ disconfort clietei. 

Dupa vindecare , proces care dureaza 4-7 zile sau mai mult, se duce in jur de 40% din intensitatea culorii si putin din forma. Este un proces normal .La 30 de zile se recomanda retus micropigmentare sprancene  pentru stabilizarea pigmentului in piele.

Apoi se recomanda ca la 1-3 ani sa se realizeze alt retus. Culoarea se pierde mai repede daca rezultatul de la prima interventie este mai natural si nu se bate foarte mult pigment si foarte puternic.

 Micropigmentarea de sprancene este  cunoscuta si sub denumiri populare  de tatuaj sprancene / pigmentare sprancene/ tatuare sprancene / sprancene pudrate, care la salon TElashes se realizeaza cu pigment semipermanent! 

Exista anumite situatii in care procedura este interzisa, cum ar fii alergiile la latex natural, la femei insarcinate si care alapteaza, boli de inima PVM, hipertensiune, diabet, glaucom , HIV, boli autoimune, cancer de piele. 

Este interzis consumul de cafea, energizante sau medicamente puternice precum ibuprofen, aspirina cu 48h inainte de procedura. Nerespectarea acestor indicatii poate afecta actiunea cremei anestezice si clienta sa simta disconfort sau chiar durere in timpul procedurii !

De evitat epilarea, pensarea pe zona dermopigmentata cu 2 saptamani inainte sau peelingul chimic.

Alcoolul este stric interzic cu minim 48h inainte de procedura!

Daca se respecta aceste restrictii inainte de procedura si daca dermopigmentustul lucreaza corect atat ca si procedura de lucru, cat ca si lucru cu cremele/produsele anestezice clienta nu va simtii disconfort! Este unul din aspectele la care eu tin mult, la sanatatea si confortul clientelor mele.

Fumatul poate incetinii procesul de vindecare.

Am absolvit cursurile de micropigmentare in Belgrad, la unul din primele 10 traineri din lume in micropigmentare . Folosesc produsele de cea mai buna calitate, pigmenti si creme anestezice importate direct din SUA. Atuurile mele sunt orientarea catre dorintele clientelor, rigurozitatea la igiena , perfectionalismul, si lipsa de durere in timpul procedurilor! Am cliente care imi adorm in timpul procedurii...acest aspect de a asigura confort  si siguranta este o prioritate in munca mea! 

Procesul de tatuare sprancene  dureaza in jur de 3h  in functie de complexitatea lucrarii si tipul de piele. Retusul de sprancene dureaza in jur de 2h si este fara durere !

Fiind un tatuaj semipermanent rezistenta lucrarii la  micropigmentare sprancene este  intre 1-3 ani.

Care sunt etapele micropigmentarii ? 

1.  Consultatie 

Stabilesc impreuna cu clienta ce nunata si ce forma prefera. Desigur ca imi spun parea mea de specilist dar clienta ia decizia finala despre ce isi doreste. Pentru mine este important ca atunci cand clienta se uita in oglinda sa ii place ceea ce vede.  Fiecare clienta are preferintele ei, asa ca am invatat de-a lungul anilor ( si in urma multori cursuri de dezvoltate personala) ca sa empatizez si sa inteleg ce isi doreste exact fiecare clienta. Aud foarte des din partea clientelor: ' este exact ce imi doream' . De aceea nu adopt un stil unic sau cel care este la moda. Adopt atat stilul foarte natural, in urma caruia nu va observa nimeni ca ai sprancenele tatuate ( powder, pudrat) pana la un stil mai intens si dramatic ( ombre). 

De asemenea alegerea culorii tatuajului este de maxima importanta. Dupa ce ofer consultatie si stabilesc cu clienta culoarea care i se potriveste trec la urmatorul pas.

2. Creionarea formei

Masuratorile de simetrice si creionarea noii forme a spancenelor este de importanta maxima. De aceea acord importanta maxima acestui aspect si timpul necesar. Este asolut necesar ca sprancenele sa fie perfect simetrice pentru un rezultat estetic si reusit. Si de multe ori aceasta etapa necesita mult timp si rabdare, deoarece sprancenele naturale sunt asimetrice. In plus, multe femei au ticuri care fac sa se ridice o spranceana mai sus decat cealalata. Ca sa verific simetria, fac ultimele verificari atunci cand cliente este in picioare. Este inutil ca sprancenele sa fie simtrice cand clienta sta asezata pe patul cosmetic, daca atunci cand se ridica din cauza contractarii musculaturii faciale sa fie asimetrice. 

In cazul in care clienta are un tic foarte evident, adica ridica foarte mult dintr-o sprancena, nu recomand procedura de micropigmentare sprancene. Acestea nu vor face decat sa evidentieze niste sprancene extrem de ridicate. Mai potrivita este laminarea de sprancene, in acest caz. 

3. Aplicarea cremei anestezice si procedura in sine  

Executia unei lucrari fara durere si respectand masurile de igiena si sterilizare este de importanta maxima in salon TElashes.  Procedura dureaza in jur de 3h. La sfarsitul procedurii se ofera sfaturile de ingrijire si se ofera clientei crema de ingrijire post procedura.

Este important ca in zilele care urmeaza imediat dupa procedura sa nu frecam sau sa scarpinam zona micropigmentata, doarece odata cu cojitele desprinse poate sa iasa si o parte din pigmentul din piele. Daca exista senzatie de mancarime sau diconfort se aplica mai des crema post procedura. 

Cazul unei micropigmentari de la alt salon 

In cazul in care clienta are deja un o micropigmentare de la alt salon este necesara o consultatie in afara procedurii. In timpul consultatiei vom constata daca se poate face un retus in nuanta dorita sau in forma dorita. Chiar daca clienta solicita doar o schimbare de culoare tot este necesara consultatia, pentru o verificare pertinenta si corecta. In cazul in care retusul poate fi facut, pretul procedurii este pretul 1200 de ron, daca implica schimbare de forma.

Care sunt probleme cu care m-am confruntat cu micropigmentari de la alt salon?

1 Culori prea intense sau care au migrat spre verde, albatru si culoarea de baza este prea intensa. Culoarea migreaza spre verde sau albatru atunci cand tatuajul a fost realizat prea adanc in piele. Probabil din incercarea de a temina procedura mai rapid s-a lucrat incorect. Din pacate in acest caz cea mai buna solutie este indepartarea cu laser. 

2 Sprancene micropigmentate asimetric

In cazul in care sprancenele au fost micropigmentate asimetric, exista cazuri in care se poate corecta si cazuri in care nu se poate corecta ( doarece ar insemna o forma necorecospunzatoare a sprancenelor). Acest lucru se poate verifica in urma unei consultatii in afara procedurii.  

In ce cazuri este interzisa procedura de micropigmentare sprancene?
- tulburari autoimune
-diabet ( afecteaza procesul de vindecare, este necesar avizul de la medic)
- lupus ( afecteaza procesul de vindecare, este necesar avizul medicului)
- sarcina/ alaptare ( nu este recomandat, dar nu interzis)
- bola de inima PVM
-alergie la latex natural
- glaucom ( in cazul micropigmentarii ochilor)
-cancerul de piele
-hipertensiune
- dermatita, psoriazis
- alopecie
- lesin, frica de ace

Ingrijirea sprancenelor tatuate : 


Dupa procedura de micropigmentare nu se recomanda se se ude zona dermopigmentata timp de 7 zile si sa se aplice crema cu antibiotic, in strat subtire, timp de 4-7 zile , pana la vindecare. Nu se aplica machiaj in acest interval in jurul sau pe zona tratata si nu se scarpina cojitele care se vor forma! Daca se rup cojitele iese si pigmentul inserat. Recomand ca  si crema de ingrijire sprancene sau alte zone tatuate , baneocin.
Este recomandat sa se evite soarele , eventual purtati ochelari de soare, palarie. Razele solare distrug pigmentul inserat.
Apa sarata de mare sau clorul din piscine distruge foarte rapid pigmentul. In procesul de vindecare nu este recomandat contactul cu apa sarata. 
Solarul de asemenea este interzis in timpul procesului de vindecare. Pagina de facebook https://www.facebook.com/micropigmentareTElashes/

Instagram: telashes_beauty

galerie
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE
MICROPIGMENTARE SPRANCENE / TATUAJ SPRANCENE

cursuri